17 Eylül 2010 Cuma

Bizi tanıştırır mısınız?

İşte size sihirli bir cümle :)

Bu soruyu sormak çok sonra aklıma geldi ancak "tabii olur hemen telefon açayım" diyen de çok az...

Terapistlerden söz ediyorum. Çocuğumuz için bir şeyler yapmasını beklediğimiz herkesi izledik. Hem kızımızın hırpalanmakta olduğunun farkında olarak hem de her ne yapılıyorsa belki geliştirebiliriz diye. Öyle ya gittiğimiz yer ders bitti zil çaldı denilen sınıf değildi. Bizim de evde yapmamız gereken ev ödevlerimiz olmalıydı. Bu maceralar sürerken uygulanmak istenen "tedavi" kimi zaman bizde alarm zillerinin çalmasına neden oldu. Örnekse ilaç tedavisi yapmak, oksijen vermek gibi... O zaman  "bu yöntemin başarılı olduğu başka vakanız var mı?" diye sorduk. Tahmin edebileceğiniz gibi cevap hep olumluydu. Peki bizi tanıştırır mısınız? İşte o zaman Nesrin Topkapı' ya taş çıkaran figürler izledik. Biz arkamıza bakmadan uzaklaştık, onlar da neden devam etmediğimizi hiç sormadılar. :)

Bundan sonra pek sık yazamayabilirim. Pazartesi günü okullar açılıyor. Tam zamanlı annelikten yarı zamanlı ev öğretmeni durumuna geçmem gerekiyor. Soru olur ise bilebildiğim kadarı ile, deneyimlerim ile cevaplamak mutlu eder.  

3 yorum:

  1. teşekkürederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  2. gittiğiniz merkezlerle ilgii daha ayrıntılı bilgi verirmisiniz?en azından hangi şehirde olduğunu yazabilirmisiniz lütfen?

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,

    Ankara ve İstanbul' da bir çok yere gittik. Hepsi ile ilgili iyi izlenimlerimiz de var kötü izlenimlerimiz de... fcigdemsonmez@gmail.com adresinden bana ulaşırsanız daha detaylı bilgi verebilirim...

    Sevgiler

    YanıtlaSil